返回列表 回復 發帖

咁搵日你地又打下囉
小魚兒 發表於 2018-1-21 00:08
搵埋你去~XD
2LOVE名:【小小PooH】
汽車/零件買賣Facebook專頁:>>>按呢度睇下專頁<<<

搵埋你去~XD
wingyi1984 發表於 2018-1-21 00:10
我唔岩架.....

咁其他球類~XP
汽車/零件買賣Facebook專頁:>>>按呢度睇下專頁<<<

羽毛果D

咁其他球類~XP
wingyi1984 發表於 2018-1-21 00:33
唔岩....

嗯~仲唔訓既你?平時慣左夜訓架?

嗯~仲唔訓既你?平時慣左夜訓架?
wingyi1984 發表於 2018-1-21 01:04
天日off ..今日又去完飲...仲high high 地...

@_@夜媽媽都咁HIGH-0-

天日off ..今日又去完飲...仲high high 地...
小魚兒 發表於 2018-1-21 01:12
HIGH HIGH地出水會準D架, GOGOGO

@_@夜媽媽都咁HIGH-0-
wingyi1984 發表於 2018-1-21 01:22
天光都好high 既....

HIGH HIGH地出水會準D架, GOGOGO
sean 發表於 2018-1-21 01:31
又關出水事@0@

又關出水事@0@
wingyi1984 發表於 2018-1-21 13:22
佢唔出水, 會好大件事架

有幾大件事~願聞其詳

昨晚發夢自己返返下工, 中左唔知咩獎, 有成千萬, 但老闆唔夠5分鐘就同我講:  結果我既奴性返左來, 一日打工, 一世都係打工
有D人天生係打工格, 皆因性格所至, 就算有日比佢做到老闆, 佢既奴性都係跟住佢, 相反有D ...
sean 發表於 2018-1-19 13:18
你意思,你做打工仔好成功?唔係幾明
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月
天生我材必有用 千金散盡還復來

你意思,你做打工仔好成功?唔係幾明
海星 發表於 2018-1-22 11:52
我似講緊我自己咩
{重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,糖燥魚Sugar-fish 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本網站受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請對有關帖子進行舉報。本網站有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦可拒絕會員刪除一切資源或留言的權利(原創除外),如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。}