返回列表 回復 發帖

人生有幾多個十年

就憑尼句,我終於叮到D野,或者揾到D新方向

就憑尼句,我終於叮到D野,或者揾到D新方向
sean 發表於 2017-11-1 20:32
係咪又関我事?

哥,你打算十年後先回來吖?

海星 發表於 2017-11-2 11:02
咁大件事?

咁大件事?
~man~ 發表於 2017-11-2 11:13
唔負責任,開左個post走左去

海星 發表於 2017-11-2 11:14
係囉,呢期佢搞乜吖

X2
我係貓識自得其樂
我係魚得幾秒記憶

十年生死兩茫茫,不思量,自難忘

係囉,呢期佢搞乜吖
~man~ 發表於 2017-11-2 11:24
可能我上次小完佢,佢唔上來

可能我上次小完佢,佢唔上來
海星 發表於 2017-11-2 14:19
唔會啩

係咪又関我事?
海星 發表於 2017-11-2 00:17
今次唔關, 不過冇先前咁迷囉
基本設定, 設備, 好多野都有, 但一路以來都冇咩方向
淨係諗住靠食老本, 年中都比一個人pk過唔少次, 當然冇咩方向的, 只係知道要變, 但唔知應該點做, 好迷
而家開似有d當年既感覺返左來

海星 發表於 2017-11-2 11:02
十年後可能我死左啦

忙緊咋, 尼幾日做到冇停過

咁大件事?
~man~ 發表於 2017-11-2 11:13
小事

係囉,呢期佢搞乜吖
~man~ 發表於 2017-11-2 11:24
開發新方向中
{重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,糖燥魚Sugar-fish 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本網站受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請對有關帖子進行舉報。本網站有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦可拒絕會員刪除一切資源或留言的權利(原創除外),如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。}